انواع کرکره برقی,خرید کرکره برقی با کیفیت

کرکره برقی

چرا کرکره برقی؟ :

درهای ورودی همیشه در نظر طراحان و معماران عناصری دست و پاگیر و مزاحم هستند. از این جهت معماران رابطه خوبی با درهای لولایی ندارند زیرا فضای پشت در غالبا بلا استفاده بوده و بخشی از فضای پلان به این علت هدر می رود. به مرور زمان و پس از درهای لولایی، درهای کشویی، بادبزنی، پروانه ای و غیره به بازار عرضه شدند.
اما در سالیان اخیر و در پی کوچک شدن مساحت ساختمان ها و مشکلات تامین پارکینگ به تعداد کافی و غیره، درهای کرکره ای برقی معروف به “رول آپ” توانستند نهایت استفاده از فضا را در اختیار معماران، کارفرماها و ساکنین بگذارند. این درها به وسیله موتوری که در بالای در نصب است و ریموت مربوطه سریع، کم سرو صدا و ایمن می باشند. همچنین به علت طرح ساده ای که دارند از نظر زیبایی شناسی لطمه ای به نمای ساختمان وارد نمی کنند.

 

انواع کرکره برقی :

این درها تا عرض ۵۴۰ سانتیمتر قابل استفاده بوده و تا ارتفاع ۵ متر را نیز می تواند پوشش دهد. این درب ها انواع مختلفی دارند که ساده ترین و ارزانترین حالت آن ها درب اتوماتیک کرکره ای پارکینگ زیر سقفی (Up & Over) می باشد. این درها به صورت ساده به سمت بالا لوله شده و فضا را برای رفت و آمد فراهم می کنند.
نوع دیگر درب های کرکره ای مدل درب اتوماتیک کرکره ای با مکانیزم بالابر سایبانی (Canopy Gear) می باشد که این مدل به ویژه در اقلیم های گرم بسیار کاربردی است. نحوه کار این مدل به صورتی است که نیمی از پوشش روی در به هنگام بالا رفتن تبدیل به سایبان شده و جلوی آفتاب و نور مزاحم را می گیرد.

نوع دیگر درب اتوماتیک کرکره ای با مکانیزم جمع شونده است که درب پس از باز شدن به طور کامل در سقف جمع می شود، مدل دیگری در درب های کرکره ای برقی، درب اتوماتیک کرکره ای لولایی کنار بازشو می باشد ،این درب مناسب فضاهایی است که محدودیت جمع شدن در سقف وجود دارد ، درب اتوماتیک کرکره ای پارکینگ چند قسمتی نوع دیگری از درب های کرکره ای برقی می باشد که مناسب دهانه های بزرگ به ویژه در انبارها و سوله ها می باشد.
به علت اینکه همانطور که بالاتر ذکر شد محدودیت عرضی در درب های کرکره ای ساده وجود دارد، در این مدل چندین درب در کنار یکدیگر قرار گرفته و به صورت هماهنگ یک دهانه بزرگ را پوشش می دهند.
جنس درب های کرکره ای برقی عمدتا آلومینیوم سخت شده یا ورق گالوانیزه با روکش پلاستیک فشرده یا پی وی سی می باشد.

 

انواع موتور درب کرکره برقی :

موتور جمع کننده در درب های کرکره ای برقی، دونوع می باشد.
نوع اول قابلیت ذخیره برق در زمان قطع برق داردنوع دوم موتور هایی که ups ندارد
مدل یو پی اس دار امکان ذخیره برق را دارد که در مواقع نبود برق می توان با استفاده از ریموت ریسیور کرکره برقی اتومات سه روز متوالی از شارژ یو پی اس استفاده نمود.
دربهای کرکره ای برقی بسیار ایمن بوده و به علت ماهیت اتواتیک خود بسیار در برابر سرقت و نفوذ قوی می باشند. لذا یکی از بهترین و محبوب ترین انتخاب ها در محیط های تجاری و مغازه ها بوده و به شدن در حال گسترش و عمومیت می باشند.

 

اقلامی که برای نصب کرکره برقی مورد نیاز است عبارتند از :

  1. تیغه
  2. شفت (لوله-محور)
  3. ریل, مویی و کپس
  4. موتور
  5. UPS
  6. صفحه پلیت
  7. یاتاقان
  8. اندی کپ
  9. رسیور
  10. کاور موتور ساید

کرکره برقی

شماره های تماس گروه گارد (محافظت کاران) :

  • ۰۹۱۲۷۹۷۷۴۴۲

ایمیل:

کلمات کلیدی سئو :کرکره برقی,انواع کرکره های برقی,درب های کرکره ای برقی,درب کرکره ای,کرکره های محافظت کاران,کرکره منازل,کرکره پارکینگ,کرکره الکتریکی,کرکره های برقی,محافظت کاران,گارد,محافظت کاران,گروه امنیت گارد,دزدگیرهای اماکن,سیستمهای اعلام حریق متعارف,دربهای ریموت کنترل ایتالیایی,شیشه های برقی تلسکوپی,تابلوهای تبلیغاتی,سیستمهای تقویت موبایل در نقاط کور,دوربین مدار بسته,دزدگیر اماکن,کرکره برقی,آیفون تصویری,سیستمهای اعلام واطفا حریق,موتور های توبلار و ساید,کیفیت موتور و گیربکس,سیستمهای تقویت موبایل,قفلهای برقی ریموتی,فعالیت های کاری گروه امنیت گارد,دوربیـن مداربسته HD,دوربین‌های مدار بسته,انواع سیستمهای ups

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *